Uitnodiging presentatie Troostpleister

UITNODIGING PRESENTATIE
‘TROOSTPLEISTER’ VAN JOKE VERWEERD

U bent van harte welkom bij de presentatie van

Troostpleister

Op zaterdag 17 maart wordt ‘Troostpleister’, het nieuwste boek van Joke Verweerd,
gepresenteerd in de Wilhelminakerk, Gedempte Oude Gracht 61, 2011 GM Haarlem.

Inloop vanaf half 3 met koffie en thee.
De presentatie begint om 3 uur.

Joke Verweerd verloor begin 2017 haar echtgenoot na een kort ziekbed, na een lang huwelijk. In Troostpleister heeft zij woorden gevonden voor het loslaten van een geliefd mens en voor de rauwheid van rouw. Hoe leef je met elkaar toe naar het afscheid en zorg je ervoor dat gezegd is wat gezegd moet worden?

Tijdens de presentatiemiddag bespeelt Frank Baggerman het orgel van de Wilhelminakerk en improviseert in samenwerking met Crosspoint Music.
Frank schreef enkele composities als achtergrond bij gedichten uit het boek. Ook zullen de bijzondere foto’s die Rianne den Bok maakte voor Troostpleister via de beamer worden getoond.

Na afloop is er in de Wilhelminakerk een gezellige ontmoeting.
De Bijbel-In uit Haarlem zorgt voor stapels boeken en Joke signeert.

Adres Parkeergarage Raaks Haarlem: Zijlvest 45, Haarlem. Dit is 5 minuten wandelen naar de Wilhelminakerk.

 

Uitgeverij Boekencentrum, de Bijbel-In, Joke Verweerd en Frank Baggerman heten u van harte welkom!

 

2 Comment

  1. Arnoud says: Beantwoorden

    Hallo,
    een vraag: er staat hierboven dat de boekpresentatie op zaterdag 17 maart is. Maar die dag bestaat dit jaar niet. Het is zaterdag 16 of zondag 17 maart. Kunt u me vertellen om welke dag het gaat?

  2. Dag Joke,
    Ali kocht ‘Troostpleister’. Ik las het ook. Emotionele, mooie stukjes en gedichten. Ali heeft jarenlang hartproblemen, zelf heb ik sinds een paar maanden een Pacemaker. Maar wij hebben elkaar nog. Zijn nu in Zuid Frankrijk in het huis van onze oudste zoon en zijn vrouw. Ik ben bezig met korte verhalen. ‘De Heer Regeert’ gaat de titel wezen. Waar gebeurde verhalen waarvan ik nu pas inzie dat het Gods bewarende hand was die me eruit redde, en niet een sterke Jan Klijn zelf. Voor de Pacemaker dacht ik te gaan sterven. Was daar gereed voor. Nu vol dankbaarheid dat we elkaar nog mogen hebben, en samen nog een poosje verder kunnen. Helaas is dat bij jou anders gelopen. Heel veel sterkte Joke. Vooral Erfenis sprak ons/mij aan. Je boek is tot steun voor velen, daar zijn wij van overtuigt. Hopelijk geeft jou dat de broodnodige steun in je verlies. Gods bijstand. Hartelijke groet,
    Jan en Ali Klijn.

Geef een reactie